HAMAR: Lars Løkken Østli startet sesongen som åttende og ekstra back i Luleå med lite spilletid, men i de siste kampene har han kjempet seg inn på laget til den suverene serielederen.
Tirsdag spilte han over 18 minutter da laget rullerte på sju backer i 3-0-seieren mot AIK.
Hamar-gutten har vært på isen i 12 kamper denne sesongen, og har ett mål på fem skudd.
Av de øvrige «lokale» scoret Marius Holtet årets første mål mot Linköping tirsdag. Holtet har også vært litt ut og inn av laget, men har de siste kampene spilt i fjerderekka. Han har minus tre på sine kamper, men toppscorer Pelle Prestbergs statistikk viser at det ikke bare hjelper å score mål. Tross ni målpoeng har han minus seks.
Mads Hansen har scoret fire mål på 11 kamper for Brynäs, mens Kristian Forsberg i Modo har tre nettkjenninger på sine 14 matcher - alle scoringene i samme kamp.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.