HAMAR: - Jeg sitter her og skjønner det nesten ikke sjøl. Tirsdag var jeg pigg i beina og klar i huet. I dag var kroppen helt råtten, sier Løkken Østli.
Storhamar-backen, som er en nøkkelspiller på det norske landslaget når han er frisk, og skal være det i Storhamar, var inne på fem baklengsmål i går kveld, ett av dem i undertall.
Men han var på ingen måte den dårligste.
- Det som er rart er at vi i dag gjør helt andre ting enn vi skal i spillet vårt, det vi vet vi er gode på. I dag blir vi så dårlige at vi ikke engang klarer å slå tremeterspasninger, og usikkerheten bare sprer seg. Vi er tregere til å hente pucker. Rett og slett tafatte og ynkelige. Nei, dette må vi bare glemme, sier 24-åringen, som har bursdag førstkommende mandag.
Storhamars begge målvakter var i ilden mot Stavanger i går kveld, akkurat som i oljebyen sist.
Tommy Johansen innrømmer at han burde tatt det første skuddet som gikk inn over ham. Det tredje målet i undertall krøp inn ved stolpen.
- Lars gikk ned på kne, og jeg så ikke pucken før det var for sent.
Johansen ble byttet ut etter første periode, og inn kom Robert Hestmann. Han startet med to gode redninger, men så glapp en puck han ikke så hele veien mellom beina og inn.
- Det er ikke så gøy å komme inn når laget spiller slik. Vi har en tung dag, men samtidig får vi ikke så mye hjelp. Hvis vi skal være gode som et lag må vi gjøre drittjobben på isen i hver eneste kamp, slik som mot Sparta, sier Robert Hestmann.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.