Linus Johansson hadde en klausul i kontrakten sin, og den har han nå benyttet seg av. Det betyr at Mora i Allsvenskan blir neste stoppested.

- Det var et vanskelig valg. Jeg vil videre til en enda bedre liga, og da føler jeg det er lettere å gjøre det fra Allsvenskan. Neste mål er eliteserien i Sverige. Mora har en ung stall, og jeg får en ledende rolle der. Jeg har fått et veldig bra inntrykk av klubben, sier Linus Johansson, og fortsetter:

- Jeg vil gjerne takke alle som har hjulpet meg i Storhamar. Det var et bra valg for meg, og jeg har utviklet meg som hockeyspiller. Tidligere var jeg senter og hadde mye puck. Så byttet jeg og Jacob Berglund roller. Det lærte jeg mye av. Jeg har trivdes veldig bra i Storhamar, og vil takke supporterne og alle andre, sier Linus Johansson.

Aleksander Smirnov kommenterer saken slik:

- Jeg ville gjerne beholde ham i Storhamar, men han ville videre. Slik er det. Rekka med Linus, Jacob Berglund og Luke Moffatt var god denne sesongen. Jeg håper Jacob velger å bli, og Luke er fortsatt aktuell, sier Storhamar-treneren.

Jacob Berglund har samme klausul som Linus Johansson.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.