Linus Johansson hadde en klausul i kontrakten sin, og den har han nå benyttet seg av. Det betyr at Mora i Allsvenskan blir neste stoppested.

- Det var et vanskelig valg. Jeg vil videre til en enda bedre liga, og da føler jeg det er lettere å gjøre det fra Allsvenskan. Neste mål er eliteserien i Sverige. Mora har en ung stall, og jeg får en ledende rolle der. Jeg har fått et veldig bra inntrykk av klubben, sier Linus Johansson, og fortsetter:

- Jeg vil gjerne takke alle som har hjulpet meg i Storhamar. Det var et bra valg for meg, og jeg har utviklet meg som hockeyspiller. Tidligere var jeg senter og hadde mye puck. Så byttet jeg og Jacob Berglund roller. Det lærte jeg mye av. Jeg har trivdes veldig bra i Storhamar, og vil takke supporterne og alle andre, sier Linus Johansson.

Aleksander Smirnov kommenterer saken slik:

- Jeg ville gjerne beholde ham i Storhamar, men han ville videre. Slik er det. Rekka med Linus, Jacob Berglund og Luke Moffatt var god denne sesongen. Jeg håper Jacob velger å bli, og Luke er fortsatt aktuell, sier Storhamar-treneren.

Jacob Berglund har samme klausul som Linus Johansson.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00