Så er det klart. Linus Johansson kommer ikke tilbake til Storhamar med det første. For neste sesong skal han spille sammen med Patrick Thoresen i Djurgården, skriver expressen se.

Linus Johansson, 23, har vært ryktenes mann i lang tid. Noen har koblet han til SHL-klubber som HV71, Malmø og Växsjö.

I følge opplysninger som Expressen har fått er det Djurgården som har trukket det lengste strået og har kommer fram til en avtale med Linus for kommende sesong.

- Vi vil ikke verken bekrefte eller dementere dette, sier Djurgården sportssjef Joakim Eriksson.

Linus Johansson har gjort 28 poeng (11 mål, 17 assist) på 32 matcher for Mora i hockeyallsvenskan denne sesongen. Den 191 centimeter lange centeren gjorde en sterk sesong i Storhamar som gikk til finale i den norska ligaen i fjor.

Med plus 13 i plus/minus er han best i Mora. Johansson er den siste i rekken av taenter som fostres i Troja-Ljungby, som til og med har sendt spillere som Roger Johansson, Mattias Weinhandl, Johan Andersson, Oscar Fantenberg og Jacob Larsson till SHL.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.