Det gnistret av Magnus Lindahl da Storhamar tapte 2-3 hjemme mot Sparta Praha torsdag. Oslo-gutten måtte gi seg etter to perioder, og det har vært usikkert hvor lenge han måtte sitte på sidelinjen. Nå er han klar for spill igjen.

- Jeg skal trene for fullt i dag. Det har vært kjedelig å gå skadet, men jeg har bare brukt tiden til hjelp, sier spilleren som sto over treningskampen mot Lillehammer lørdag.

- Det var ikke noe poeng med å spille den kampen. Jeg ville heller være helt klar til de neste kampene, sier Lindahl.

Fredag venter Sparta Praha i Praha, og nå gleder Lindahl seg til det som møter Storhamar.

- Det var veldig morsomt å spille mot dem sist. Nå vet vi hva vi møter, og vi må være smarte og spille klokt, sier Lindahl, som var imponert over Hamar-publikumet.

- Jeg ble veldig imponert over nivået til publikum. Vi fikk veldig god støtte, og alle ble punche av det. Det var noe helt annet enn på treningskampene, avlsutter Magnus Lindahl.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.