Magnus Lindahl har slitt lenge med en vond og trøblete ankelskade. Det var i hjemmemøtet med Sparta Praha 20. august at Oslo-gutten skadet seg. En Sparta Praha-spiller landet oppå ankelen hans etter en duell, og Lindahl røk to leddbånd. Siden har han ikke deltatt i kamp for laget.

håper å spille lørdag

Men nå er han endelig tilbake, og onsdag skal han trene fullt med laget.

- Jeg har gått en del på skøyter, og det føles bedre og bedre nå. Det er litt vondt, men fysioterapeutene sier at jeg må være forberedt på at det kommer til å være litt vondt, sier han.

- Jeg har ikke kjørt med full kontakt ennå, så det blir spennende å se hvordan det blir når jeg blir med for fullt, sier han.

- Har du et håp om å spille mot Stjernen lørdag?

- Hvis alt klaffer og det kjennes bra ut, så håper jeg at jeg kan være med på den kampen. Men samtidig må jeg få en plass på laget også. Det er trenerne som bestemmer, sier han.

bedre offensivt

Fra sin tribuneplass har Lindahl sett laget sitt slite i den hjemlige serien. Men han er imponert over hvordan lagkameratene spilte mot Lillehammer søndag.

- Gutta klarte å holde Lillehammer lenge i egen sone, gikk på skøyter og gjorde de vanskelig for dem. Det var mye positivt å ta med seg i den matchen, sier han. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.