• STERKT ØNSKET: Bokstavene til Eirik Skadsdammen (t.h.) er sterkt ønsket på en kontrakt i Storhamar. Til venstre: Andreas Øksnes, som fortsetter.

- Vi må prioritere en god keeper og har bestemt oss for å gå ut bredt for å finne den riktige kandidaten. Det betyr at vi har etablert kontakter både i USA og Canada for å finne spilleren vi ønsker oss, sier Rune Gulliksen, som er sentral i arbeidet med å skaffe erstatninger for dem som har dratt fra klubben.

Og skal vi tro Rune Gulliksen, kan en løsning på keeperspørsmålet være nært forestående.

Venter på Skadsdammen

- Vi håper å få en løsning i løpet av uka, men vi vet ikke noe sikkert ennå, sier han.

Ellers er Rune Gulliksen veldig godt fornøyd med at såpass mange fra forrige sesongs stall har sagt ja til å fortsette.

- Eirik Skadsdammen mangler fortsatt. For oss er det av stor betydning å få med ham videre, og vi håper han snart setter bokstavene sine på papiret. Når og hvis han kommer på plass, får vi ta en oppsummering og se hva vi eventuelt mangler. Vi har mistet fire løpere i Nathan Martz, Martin Blakseth Huse, Fredrik Lystad Jacobsen og Eirik Børresen. Dette er folk som ikke lar seg erstatte i en håndvending med de budsjettene vi har til rådighet. Når det sagt, skal det sies at jeg er veldig fornøyd med at såpass mange allerede har skrevet under.

Spillere med potensial

Med fire løpere og en back ute fra forrige sesong, er det nærliggende å tro at Dragons må plukke inn i alle fall fire nye løpere.

De som helt sikkert blir med neste sesong er Pål Johnsen, Andreas Øksnes, Anders Braavold, Jimmy Andersson, Joakim Jensen, Christian Larrivée, Mads Hansen, Lars Løkken Østli, Adrian Saxrud Danielsen, Lars Erik Hesbråten og Linus Johansson (ny). Storhamar venter på underskriftene til Skadsdammen, Magnus Eikrem Haugen og Ole Petter Øvergaard. Så blir det en vurdering om de skal hente inn noen flere utespillere, eventuelt om Trygve Hillestad og Ørjan Mikkelsen får fornyet kontrakt, og hvem og hvor mange som skal tas opp fra U20-stallen. Noen vil også bli hentet inn på tryout.

- Vi ser etter nye spillere med utviklingspotensial som er villig til å gjøre jobben som trengs for å bli bedre, og som har de spesifikke kvalitetene vi er ute etter. I utgangspunktet er ikke dette vanskelig å skaffe, men det har noe med pris å gjøre. Vi er nødt til å holde oss innenfor strammere budsjettrammer enn i fjor.

- Hva vi eventuelt får tak i utenfra, blir også avgjørende for hvem og hvor mange vi plukker fra U20-laget, sier Rune Gulliksen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.