HAMAR: Etter det HA-sporten erfarer skylder Storhamar Dragons Eidsiva 700.000 kroner for strøm brukt i ishallene. For Jan Larsen, som nå er direktør i Eidsiva Bredbånd, er saken kinkig siden han sånn sett kommer på begge sider av bordet.

Styrelederen i Storhamar Dragons AS har også tatt konsekvensen av dette.
- Jeg har erklært meg inhabil i forhold til Eidsiva, sier Larsen til HA-sporten.
I stedet er det Eskil Ervik som fører samtalene med Eidsiva som trolig er den største kreditoren nå.
- Vi har en god dialog med alle våre samarbeidspartnere. Også Eidsiva, sier Ervik.
Han ønsker ikke å kommentere hvor mye Eidsiva har utestående hos Storhamar Dragons.
- Det tar vi med Eidsiva, sier Ervik.
Eidsiva vil heller ikke si noe om saken.
- Vi har et kundeforhold til Storhamar Dragons. Det betyr at vi håndterer det på vanlig måte og tar det med dem, sier markedsdirektør Maren Kyllingstad.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.