Det er hovedtrener Sjur Robert Nilsen som bekrefter dette.

- Hesbråten må ha en ny operasjon. Skader er en del av gamet, men det er alltid kjedelig, spesielt for den det gjelder, sier Sjur Robert Nilsen.

Hesbråten var gjennom en operasjon i kneet i mai. Etter det har det vært litt utfordringer, men han spilte serieåpningen mot Vålerenga.

- De skal inn å fjerne en cyste, en væskepose i kneet. Det har vært bestemt en stund. Det er snakk om det samme kneet som ble operert i mai, sier Lars Erik Hesbråten.

Det er usikkert hvor lenge han er ute av spill.

Fra før er Christian Larrivée og Lars Løkken Østli ute med skade.

Storhamar møter Lillehammer i Kristins Hall torsdag kveld. Simen André Edvardsen kommer inn for Lars Erik Hesbråten. Petteri Nummelin var på is onsdag, og er klar til bortekampen mot Lillehammer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.