Christian Larrivée, som var så glitrende god da Storhamar møtte Mora i august, er fortsatt på skadelisten.

Storhamar-stjernen skadet seg på tampen av den nevnte Mora-kampen, og han har ikke trent fullt siden.

syklet

Nå har han begynt å trappe opp treningen litt, og i dag syklet han for første gang på lang tid.

- Det blir bedre og bedre hver dag. Jeg har gått en del turer, og i dag har jeg syklet. Det blir bedre, så jeg er fornøyd, sier han.

- Du virker mer positiv nå enn tidligere?

- Det er vanskelig når det handler om hodet, for jeg har ikke hatt noen problemer der tidligere. Men jeg føler at det går framover, og det er bra for meg. Men jeg har ikke villet ta noen sjanser med hodet, sier han.

step by step

Han vil ikke forhaste seg.

- Jeg må ta det som det kommer, men jeg håper å kunne være tilbake på is igjen i løpet av neste uke. Men som sagt: Jeg må ta det step by step, sier Storhamar-kapteinen.

Simen Løvhaug Hansen, som fikk en hard takling i låret i går, trente ikke i dag. Han er imidlertid ventet å være i troppen som gjester Frisk Asker søndag.

Lars Erik Hesbråten og Lars Løkken Østli trente alternativt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.