Han har vært ute en stund på grunn av en kranglete lyske, men i kveld er Christian Larrivée tilbake på isen i TV-kampen mot Rosenborg.
HAMAR
Canadieren, med 15 mål og 27 målgivende pasninger, imponerte før lysken ble trøblete.
Matches forsiktig
- Vi skal matche ham forsiktig, så får vi se. Uansett får laget en ny dimensjon med Larrivée. Han er en veldig god hockeyspiller, og gir gutta trygghet. Det er snakk om å gi 100 prosent i alle situasjoner, og han presterer på et jevnt bra nivå, sier Dragons-trener Michael Smithurst, og fortsetter:
- Samtidig skal ikke det at Larrivée er tilbake være noen sovepute for de andre, sier Smithurst, som likte at alle plassene i garderoben var i bruk i går ettermiddag.
På veg tilbake
Martin Blakseth Huse, Lars Løkken Østli og Andreas Øksnes var alle på is. Trolig er det Løkken Østli som er nærmest kamp. Der er det smertene i ankelen som styrer det meste.
- Det er godt å se at spillere er på veg tilbake. Det at de kan trene på is gir dem en helt annen treningshverdag, sier Dragons-treneren, som gjerne vil ha revansje etter 1-4-tapet i Trondheim sist.
- Rosenborg var gode sist vi spilte der oppe, mens vi ikke var helt på. Det krever litt å ta poeng der oppe, og vi må være klare, og stille opp i duellene.
Andersson klar igjen
Jimmy Andersson er også tilbake i kveld etter sjukdom. Eirik Salsten sliter etter et slag på armen, og blir hjemme.
Dermed starter Smithurst med disse femmerne:
1. femmer: Jimmy Andersson, Eirik Dagfinrud-Eirik Børresen, Pål Johnsen, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. femmer: Adrian Saxrud Danielsen, Mats Larsen Mostue-Joakim Jensen, Nathan Martz, Eirik Skadsdammen.
3. femmer: Cato Ørbæk, Andreas Paulsen Aas-André Bjørge Paulsen, Christian Larrivée, Ørjan Mikkelsen/Christian Remo Nicolaisen.
- Jeg skal tenke litt på hvem som blir den tredje spilleren i den siste femmeren. I tillegg til disse har vi Trygve Hillestad og Tom Ivar Hesbråten, sa Michael Smithurst i går kveld.
Kveldens kamp er den første av fire matcher i løpet av en uke. Programmet: Sparta (torsdag), Stavanger (søndag) og Stjernen (tirsdag). Alle tre hjemme.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.