Christian Larrivèe er på plass i garderoben sammen med lagkameratene. Nå klokka 09.00 startet treningen foran kveldens kamp mo TPS Turku.

For Christian Larrivèe skulle denne morgenøkta på isen være svært viktig. Da de andre Storhamar-spillerne løp ut på isen nå klokka 09.00 var imidlertid ikke Larrivèe med. Se på bildet, her sitter han og ser de andre trene.

På treninga nå i morgentimene skulle det avgjøres om han kan spille kveldens viktige bortekamp mot TPS Turku. Han var spent sjøl i går kveld, det er også fansen.

HA følger treningen og gir deg siste nytt om hva som skjer. 

Christian Larrivée har stått over de to siste kampene for Storhamar. Begge endte i tap. I dag frykter kanadieren at han må stå over sin tredje strake kamp på grunn av en vond lyske.

usikker

- Jeg skulle gjerne sagt at jeg kommer til å spille i kveld, men det er ikke sikkert. Jeg skal teste lysken på treningen i dag, men jeg kommer ikke til å ta noen sjanser nå, sier Larrivée, som er frustrert over å ikke kunne hjelpe laget, sier han.

Han har sett de to siste kampene fra tribunen, og han mener at laget må bli tøffere foran mål, og at de må bli bedre i overtallsspill.

- Vi har ikke vært tøffe nok foran mål den siste tiden. Vi har slitt forferdelig i overtall, og det er frustrerende å se på, sier Larrivée, som innrømmer at det er tøft å gå skadet.

- Det går greit å være skadet når laget vinner. Men det er veldig tungt når laget ikke vinner. Nå har det vært ganske frustrerende, sier han.

overtallsspillet

I serien har Storhamar svake 8,3 prosent i overtall, mens de har 33,3 prosent i CHL.

- Overtallsspillet vårt har vært veldig bra i CHL. Der gjør vi akkurat det vi skal. Skyter og er på returer. Det blir spennende å se hvordan vi håndterer den situasjonen i morgen. Jeg synes vi spilte bedre i overtall mot Stavanger sist, og det er viktig å bygge på det positive. Det blir bra, smiler Christian Larrivée.

Vi vil gi dere siste nytt fra Storhamars morgentrening i dag.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.