Christian Larrivèe er på plass i garderoben sammen med lagkameratene. Nå klokka 09.00 startet treningen foran kveldens kamp mo TPS Turku.

For Christian Larrivèe skulle denne morgenøkta på isen være svært viktig. Da de andre Storhamar-spillerne løp ut på isen nå klokka 09.00 var imidlertid ikke Larrivèe med. Se på bildet, her sitter han og ser de andre trene.

På treninga nå i morgentimene skulle det avgjøres om han kan spille kveldens viktige bortekamp mot TPS Turku. Han var spent sjøl i går kveld, det er også fansen.

HA følger treningen og gir deg siste nytt om hva som skjer. 

Christian Larrivée har stått over de to siste kampene for Storhamar. Begge endte i tap. I dag frykter kanadieren at han må stå over sin tredje strake kamp på grunn av en vond lyske.

usikker

- Jeg skulle gjerne sagt at jeg kommer til å spille i kveld, men det er ikke sikkert. Jeg skal teste lysken på treningen i dag, men jeg kommer ikke til å ta noen sjanser nå, sier Larrivée, som er frustrert over å ikke kunne hjelpe laget, sier han.

Han har sett de to siste kampene fra tribunen, og han mener at laget må bli tøffere foran mål, og at de må bli bedre i overtallsspill.

- Vi har ikke vært tøffe nok foran mål den siste tiden. Vi har slitt forferdelig i overtall, og det er frustrerende å se på, sier Larrivée, som innrømmer at det er tøft å gå skadet.

- Det går greit å være skadet når laget vinner. Men det er veldig tungt når laget ikke vinner. Nå har det vært ganske frustrerende, sier han.

overtallsspillet

I serien har Storhamar svake 8,3 prosent i overtall, mens de har 33,3 prosent i CHL.

- Overtallsspillet vårt har vært veldig bra i CHL. Der gjør vi akkurat det vi skal. Skyter og er på returer. Det blir spennende å se hvordan vi håndterer den situasjonen i morgen. Jeg synes vi spilte bedre i overtall mot Stavanger sist, og det er viktig å bygge på det positive. Det blir bra, smiler Christian Larrivée.

Vi vil gi dere siste nytt fra Storhamars morgentrening i dag.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00