Til motsetning fra de andre tre semifinalekampene, ble torsdagens batalje både jevnt og ikke minst spennende. 

Larrivée selv åpnet showet i første periode, og la senere opp til Storhamars to neste scoringer. Tre mål til Storhamar, og da hjalp det ikke at Morten Ask og Mathias Trygg scoret hvert sitt for Vålerenga. 

Dermed reduserte Storhamar i semifinaleserien til 1-3. 

- Han er i stand til slikt

Selv med tre målpoeng mener Larrivée at rekkekamerat Pål Johnsen fortjener mest skryt etter seieren. 

Det var nemlig veteranen som avgjorde med sin 3-2-scoring med et halvt minutt igjen på klokka. Da hadde han allerede scoret én gang tidligere i kampen. 

- Det er slikt som Pål er i stand til å gjøre, skryter den høyreiste canadieren. 

- Det har løsnet for rekka vår generelt. Vi er tre offensive spillere som skal produsere poeng, og i dag gjør vi det. Moro å se Pål som spiller så godt tross alderen, gliser Larrivée. 

Het Larrivée

Dragenes nummer 23 føler det endelig har løsnet for egen del også, med fire målpoeng på to kamper nå. 

- I en lang periode etter OL-oppholdet så har jeg brukt mye tid på å finne meg selv. Jeg vet at laget er avhengig av at profilene skal produsere. De siste par kampene har jeg følt at det har løsnet, og det er jeg selvsagt glad for. Jeg føler meg bedre, sier han. 

Har trua

Med første seier sikret i semifinaleserien ser det brått lysere ut for Dragons med tanke på finalespill. 

- Ingen ventet dette av oss i dag. Vi har hatt en møte der over- og undertallsspill har stått i fokus. I dag stemte det- om ikke optimalt, så i hvert fall bedre. Hele laget går inn til kampene med følelsen av at vi har ingen ting å tape. Nå har vi vist at vi kan og det gir selvtillit. Hvorfor skulle vi ikke klare det nå? spør løperen. 

Vålerenga har fremdeles tre matchballer til å avgjøre serien på. Allerede lørdag er neste kamp på Jordal. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.