(Lørenskog - Storhamar 2-3).

Tirsdag ble Lillehammer knust 10-1 på bortebane. I dag skulle Storhamar fortsette den gode trenden. Men sånn gikk det ikke.

god start

Storhamar ledet 1-0 etter en god åpningsperiode.

Bortelaget kom kjapt ut av blokkene, og det tok ikke lang tid før de skapte store sjanser.

Etter snaut sju minutter måtte Lørenskog-keeper Jeff Jakaitis plukke den første pucken ut av nettet. Jacob Berglund dro på seg to Lørenskog-spillere, slapp pucken tilbake til bestekompis Hampus Gustafsson. Han dro til på backhand, og Jakaitis fikk ikke opp spakhansken i tide. Dermed 1-0 til Storhamar.

Kampen fortsatte med Storhamar i førersetet, men Jakaitis lot seg ikke lure flere ganger. 

rollebytte 

Storhamar startet med 35 sekunder i spill fem mot tre i starten av midtperioden, men uten av laget skapte farligheter foran Jakaitis.

Litt over to minutter inn i perioden, kom utligningen. Storhamar gikk seg bort i egen sone, og Robin Dahlstrøm fikk stå helt umarkert og sette inn utligningen fra kloss hold.

2-1-scoringen kom også etter at Storhamar hadde spilt power play. Jimmy Andersson skjøt i Martin Rønnild, og Lørenskog kontret. Etter to pasninger var Joachim Sundelius alene med Hestmann. Han gjorde ingen feil da han satte pucken ned til venstre for seg selv.

- Jeg synes vi gjør en veldig god førsteperiode, men så detter vi ned. Det er vanskelig å sette fingeren på hva som gikk galt. Det var en kollektiv svikt, sier Jensen.

- Vi taper kampen i andreperioden, sier Joakim Jensen.

holdt på å komme tilbake

Lørenskog satte inn sitt 3-1-mål i overtall. Steffen Espeland fikk god tid i overtall, og upresset kunne han dundre inn hjemmelagets tredje scoring.

Martin Rønnild reduserte med sju minutter igjen å spille.

Med 50 sekunder igjen å spille, fikk Eirik Skadsdammen en kjempemulighet til å utligne. Svensken fant elgjegeren foran mål, men Storhamars nummer åtte klarte ikke å overliste gode Jakaitis.

Storhamars lag:

Målvakt: Robert Hestmann (Oskar Östlund).

1. rekke: Scott Hotham, Jimmy Andersson - Eirik Skadsdammen, Mikael Zettergren, Joakim Jensen.

2. rekke: Erik de la Rose, Christian Bull - Alexander Reichenberg, Jacob Berglund, Hampus Gustafsson.

3. rekke: Lars Løkken Østli, Patrik Bäärnhielm - Martin Gran, Lars Erik Hesbråten, Martin Rønnild.

4. rekke: Magnus Eikrem Haugen - Jørgen Langdalen, Anders Gulliksen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.