Lederen i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er mer enn godt fornøyd med det.

- Han er den beste løperen i den norske ligaen, og er naturlig nok attraktiv for andre klubber. Derfor er vi veldig godt fornøyd med at han blir i Storhamar, sier Rakstad-Larsen.

Bygge framtida her

Christian Larrivée hadde igjen ett år av den gamle kontrakten.

- Jeg kan bekrefte at vi er enige. Klubben har stilt opp for meg, og verdsetter den jobben jeg gjør her. Jeg er veldig takknemlig for det. Jeg ser for meg å bygge en framtid her, sier 32-åringen, som har kjøpt seg hus i Nydal i Furnes.

Christian Larrivée har sendt inn nødvendige papirer, og håper å kunne jobbe ved siden av å være spiller.

Ekstra motivasjon

Nå gleder han seg til en ny sesong.

- Forrige sesong var spesiell på mange måter. I fjor var den første sommeren som jeg kunne være med på all trening før sesongen. Det ga meg et helt annet utgangspunkt. Supporterne og entusiasmen rundt klubben har vært helt herlig. Det gir meg ekstra motivasjon. Alt var moro. Nå er klubben godt drevet, og vi slipper usikkerheten som har vært her tidligere, sier Christian Larrivée.

Poengkonge

Kanadieren imponerte mange forrige sesong. På 45 seriekamper produserte han 70 målpoeng (25 mål og 45 målgivende pasninger). Han endte med utrolige pluss 43 i pluss/minus-statistikken. I løpet av 16 sluttspillkamper fikk han bokført 10 mål og 13 målgivende pasninger.

Han ble kåret til den mest verdifulle spilleren i sluttspillet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.