Dramaturgien var upåklagelig da Storhamar tok det andre stikket i semifinaleserien i Sarpsborg.

Sparta scoret tre kjappe i tredjeperioden og ledet 4-1 med under åtte minutter igjen. Så svarte Storhamar med tre på rappen, og det intense nervedramaet i Sparta Amfi gikk til sudden death.

Kampen vippet, bein ble slitne, og pucker spratt ut fra metallet på begge sider av isen.

Strålende fornøyd

Så, med 56 sekunder igjen av den fjerde perioden, falt avgjørelsen. Christian Larrivée tok ansvar og satte fart gjennom midtsona. Fra blålinja banket kanadieren til. Tommy Johansen i Sparta-buret nådde aldri bort til Storhamars seiersprosjektil.

- Det var helt utrolig, stråler Larrivée etter 5-4-målet.

Målscoreren tror Sparta skal få det tøft etter å ha rotet bort 4-1 på egen is.

- Jeg tror det skal bli veldig vanskelig for dem å snu serien nå, sier Larrivée selvsikkert.

Hør en Storhamar-helt i seiersrus fortelle om nervedramaet, den avgjørende scoringa og bortesupporterne i videointervjuet øverst på siden!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.