Storhamar herjet med Lørenskog og vant 7-2 mot serietoeren foran 2809 tilskuere. I Rinkside etter kampen intervjues Christian Larrivée på norsk for første gang. Her forteller han om norskkurset på 300 timer som snart er gjennomført og som sikrer han permanent oppholdstillatelse.

Da svarer han også på spørsmålet om mulig norsk landslagsspill. Noe Larrivée mener kan bli aktuelt hvis han fortsatt holder nivået.

Helt til slutt i Rinkside svarer landslagssjef Roy Johansen på hva han tenker om muligheten til å få Larrivée på landslaget. 

I tillegg snakker Jacob Berglund ut om hvordan det er å spille sammen med Linus Johansson og Luke Moffatt i Storhamars nye suksessrekke. Trioen kjørte karusell med Lørenskog-backene gang etter gang i OL-Amfi'n.

Alt dette får du i denne utgaven av Rinkside hvis du klikker på videoen over.

Les også
SPORT Storhamar banket serietoer Lørenskog 7-2 i Hamar OL-Amfi.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.