Stavanger Oilers ble for sterke, og tok seriegullet etter å ha slått Storhamar Dragons 2-1 lørdag. 

HATV: Se intervju med Larrivèe i vinduet over!

SKUFFET, MEN OPTIMIST

Storhamars målscorer, Christian Larrivèe var naturlig nok skuffet etter tapet, men lot seg ikke skremme av siddisene.

- Vi spilte en kjempebra kamp i kveld, vi må være fornøyde med oss selv, sier Larrivèe.

Det er ikke mange lag som gir Stavanger kamp til døra, når de spiller opp mot sitt beste. Det gjorde dragene.

MERKET SAVNET AV HANSEN OG BERGLUND

- Det er ikke lett å komme hit, men vi manglet vår kaptein Mads Hansen, og Jacob Berglund. De er viktige spillere for oss, men Andrew (Engelage) var tilbake og spilte en kjempebra kamp, sier Storhamars poengkonge.

I tillegg til å sikre sølvmedaljene, er det sluttspillet som virkelig betyr noe for Dragons nå. Kanadieren tror ikke det er umulig å slå Oilers.

- Sluttspillet kommer til å bli vanskelig, men slik vi spiller i kveld ser det bra ut. 

- Jeg tror vi kan slå Stavanger over sju kamper. Vi har vist at vi kan vinne her i Stavanger, så jeg tror det er mulig, avslutter Larrivèe.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.