Christian Bull har hatt en vanvittig debutsesong for Lillehammer. Han startet sesongen på juniorlaget, men spilte seg raskt opp på A-laget. Forrige helg spilte unggutten sin første landskamp da Tsjekkia var på besøk i Kristins Hall på Lillehammer.

Nå har han signert en ettårskontrakt med Storhamar

- Jeg er veldig glad og fornøyd med å få denne muligheten. Storhamar er på vei oppover, og jeg gleder meg veldig til å være en del av det, sier Christian Bull.

Gleder seg til å bli trent av Sasja

- Hvor viktig var Aleksander Smirnov for valget ditt?

- Sasja virker å være veldig flink til å få det beste ut av spillerne sine, og jeg ser fram til å jobbe med ham, sier unggutten.

Bull har store ambisjoner for sin hockeykarrière.

- Ambisjonen min er å spille i Sverige, men det er mye jobb som må legges ned først, sier Storhamars nye back.

Leder i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er strålende fornøyd med å ha signert Bull.

- Han er en stor og sterk back, men også veldig spillende. Vi ser etter spillende backer, og vi er sikre på at han kommer til å bli en kjempetilvekst i laget. Vi har bare fått positive rapporter på ham, sier en fornøyd Rakstad-Larsen.  


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.