Etter tirsdagens nederlag mot Vålerenga på Jordal, sto rundt 300 supportere igjen i hallen og sang navnet til Jimmy Andersson. Samme kveld ble det opprettet en gruppe på Facebook under navnet «Slipp Jimmy fri».

I løpet av onsdagen hadde gruppen drøyt 1.000 medlemmer, og flere av medlemmene i gruppen er kritiske til hvordan klubben har behandlet Jimmy Andersson.

Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen forstår at folk er engasjerte og at enkelte reagerer på at svensken må sitte på tribunen. Han erkjenner at klubbens meninger er i utakt med supporternes.– Ja, det kan du vel påstå at vi er, sier Rakstad-Larsen og fortsetter:

– Det er klart det engasjerer folk at en så god back som Jimmy ikke spiller. Det skjønner jeg og.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.