Verken Lars Erik Hesbråten, Andreas Øksnes, Lars Løkken Østli, Anders Braavold, Mads Hansen eller Pål Johnsen stilte på gårsdagens 3.000-metertest, ettersom de har tatt den før. De valgte i stedet en sykkeløkt i Hamar OL-Amfi for å stille mest mulig forberedt til den første isøkta i dag.

- Det ideelle hadde vært om vi hadde hatt alle mann til stede i Romedal, sier Aleksander Smirnov og sikter til Russland der samtlige spillere hadde vært nødt til å møte på fellestreningene.

- Vi kan ikke stille de samme kravene i norsk hockey der mange av spillerne har jobb og skole ved siden av, men jeg mistenker ingen for å sluntre unna. Det er god treningsmoral i denne gruppa, noe også resultatene fra testene har vist, sier Smirnov.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.