Det ble store protester mot dommer Owe Lütchke etter at Mats Rosseli Olsen scoret det avgjørende målet for Vålerenga. Dommeren mener han gjorde rett da han godkjente målet.
HAMAR: Etter kampen satt Storhamar-spillerne skuffet igjen i garderoben.
Vålerenga var det beste laget og vant kampen fortjent. Men det var måten den avgjørende 1-0-scoringen kom på som føltes urettferdig for de blågule. De fikk også sympati fra representanter fra Vålerenga-leiren, som uttalte at det var en seier med bismak.
Det var situasjonen i forkant av målet som skapte oppgitthet. Vålerengas Reagen Kelly hadde kølla meget høyt. Det så dommer Owe Lütchke.
- Jeg ser at en hvit spiller (Vålerenga) tar etter pucken med høy kølle. Derfor markerer jeg for avventende for høy kølle, men pucken falt ned hos en blå spiller (Storhamar). Da oppheves den høye kølla, sier Lütchke.
- Så du mener du dømte rett i den situasjonen?
- Det var rett prosedyre og rett dømt. Det var riktig å godkjenne målet, sier Owe Lütchke.
Kelly ble også kreditert målgivende pasning på Mats Rosseli Olsens scoring.
- Forstyrret av kølla
Storhamar-målvakt Ruben Smith er ikke helt enig i at målet skulle vært godkjent.
- Følger du reglene, er det høy kølle. Den forstyrrer både meg og de andre, sier Stavanger-gutten.
Heller ikke assistenttrener Ole Eskild Dahlstrøm forsto avgjørelsen.
- Jeg skjønner ikke hvorfor han ikke blåste. Kølla er høyt i været, sier Dahlstrøm.
Høy hanske
Ifølge Storhamar skal de ha fått at en Dragons-spiller opphevet forseelsen ved å berøre pucken med en høy hanske som forklaring.
- Han sa at en av våre backer bokset pucken med en høy hanske og at han derfor ikke blåste likevel. Det føles selvfølgelig surt når det eneste målet i kampen kommer på den måten, sier Ole Eskild Dahlstrøm.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.