HAMAR: Eskil Ervik er frivillig markedssjef og assistenttrener i Peter Muellers proffteam på skøyter den kommende sesongen
- Det er en ålreit rolle som jeg trives veldig godt med, og som jeg kan ganske godt fra min tid som skøyteløper.
Ervik er samtalepartner for Mueller og er tilgjengelig hvis løperne ønsker å diskutere ting, for eksempel Håvard Bøkko. Og når teamet trener i Hamar senere i sommer, er Ervik med i trenerteamet og pusher løperne mot melkesyregrensa.
- Til vinteren skal jeg være med noen helger og til noen stevner, og da snakker vi om en godtgjørelse for den jobben, men ellers er det et frivillig verv.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.