HAMAR: Storhamar Dragons står med sju seiere og kun ett tap i Hamar OL-Amfi så langt.
Sparta, som topper, har vunnet alle sine åtte hjemmekamper i Sparta Amfi.
- Vi må bare innse at hjemmebane betyr noe, sjøl om banene er like store. Det å spille hjemme gir spillerne en trygghet. Vi har vært så heldige å ha mange tilskuere. De fleste av de 2.500 heier på Storhamar, og det betyr helt klart mye, sier Dragons-trener Peter Johansson, og fortsetter:
- Vi har vært gode hjemme, og må prøve å holde på den gode statistikken.
I morgen er Lillehammer motstander.
- Det er et derby, og de vil helt sikkert ta oss nå. Vi har møtt dem flere ganger, og vet hva de kommer med.
Dragons-treneren var ikke fornøyd etter tapet mot Stjernen borte sist.
- Vi hadde nok sjanser til å vinne mot Stjernen. Nå må vi opp på det nivået vi viste før den kampen, og det skal vi klare. Det blir mer fart og flere nærkamper enn mot Stjernen. Vi må være klare fra start, sier Peter Johansson.
Martin Blakseth Huse har slitt med sjukdom, men Johansson håper han er klar igjen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.