• Trener: Aleksander Smirnov.

3.000-metertest sto på programmet og Johansson fullførte litt i overkant av 12 minutter.

- Det er to år siden jeg har tatt denne testen. I Sverige har man gått bort fra den de senere årene, men det var OK å få en gjennomkjøring, sier svensken som neppe fikk det aller beste inntrykket av Norge under sin første Hamar-reise.

Johansson ler og forklarer:

Togtrøbbel

- Jeg kom litt for sent med toget til Oslo. Derfor måtte jeg vente i to timer på sentralbanestasjonen før neste tog gikk til Hamar. Men det toget gikk bare til Eidsvold. Derfra måtte vi ta buss til Tangen på grunn av sprengningsarbeid. Fra Tangen var det tog til Hamar og jeg var fremme i Hamar ved 22-tiden onsdag kveld. Reisen tok drøye ti timer i stedet for de seks timene den egentlig skulle tatt. Da jeg kom til Hamar ble jeg innlosjert hos en meget trivelig dame. Nå er alt i orden, bortsett fra at jeg ikke vet hvor jeg bor, smiler han.

For å finne fram igjen til sitt eget krypinn fikk han hjelp av lagkamerater.

Reisen var neppe den mest ideelle oppladingen foran gårsdagen test, men det spilte ingen rolle. Linus var mest fornøyd med at han endelig var i gang. Han kunne kommet før, men det var en del ting han måtte ordne før han byttet bosted fra Ljungby i Småland til Hamar.

På is i dag

Nå gleder han seg til å komme på is og få skøytefølelsen i beina igjen. Da blir det mer ishockeylik trening. Det er bedre enn både løping og crossfit (kombinert styrketrening med lette vekter og kondisjonstrening) som han er vant med.

- I Sverige har folk funnet ut at det er mer skånsomt for kroppen.

Linus Johansson er også litt opptatt å få vise seg fram.

- Jeg håper jeg får mye spilletid på Storhamar og at jeg blir en bærende spiller i laget. Målet er å vinne noe med klubben, sier svensken som kan spille senter og forward.

Hans sterke sider som hockeyspiller er spilleforståelsen og at han kan holde på pucken. Dermed burde han være en type spiller som Storhamar kan ha god nytte av.

- Ellers kan jeg bli bedre på spill uten puck og bevege meg til posisjoner etter at jeg har levert fra meg gummiskiva ute på isen. Jeg kan sikkert også bli kvikkere i pasningsspillet og til å time pasningene bedre, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.