HAMAR: Det kom ingen innsigelser mot Erik Kristiansens kandidatur som ny styreleder i Storhamar Dragons AS. Derfor kunne han selv erklære at han nå vil gjøre det han kan for å rydde opp i den prekære økonomiske situasjonen hockeyklubben er i.

- Jeg mener vi er forpliktet til å gjøre et forsøk på å betale tilbake det vi skylder. Målet er å betale tilbake hver eneste krone. Vi skal gjøre opp for oss på en ordentlig måte, sa Kristiansen et stykke ut i den ekstraordinære generalforsamlingen i Hamar OL-Amfi i kveld.

Noen konkret plan på hele arbeidet mente han det var for tidlig å komme med.

- Innen utgangen av oktober vil vi legge fram en full oversikt over langsiktig og kortsiktig gjeld, sammen med en plan om hvordan all gjeld/utestående skal håndteres. Vi vil også umiddelbart ta kontakt med Hamar kommune og HOA for å få nødvendige betingelser/avtaler på plass vedrørende kostnader knyttet av hallene, sier Kristiansen.

Les mer om den økonomiske situasjonen i Storhamar Dragons i papirutgaven i morgen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.