HAMAR: Etter å ha slått ut den mangeårige vinneren Oslo i semifinalen, knuste de Akershus hele 9-2 i finalen.

Trener Morten Strangstad var meget fornøyd etter seieren.
- Det var en veldig god laginnsats og noen meget gode enkeltprestasjoner, det var det som sikret seieren.
Oslo har dominert turneringen i mange år, og Hedmark/Opplands resultater har variert. I år valgte Hedmark/Oppland å ha noen ekstra samlinger før turneringen.
- Det var et initiativ fra min side. Forberedelsene våre var meget bra. Kretslaget har aldri hatt så mange samlinger og spilt så mange treningskamper. Det har gitt også gitt laget et ekstra samhold og muligheten til å bli enda bedre kjent.
Hedmark/Opplands Endre Medby som til daglig spiller for Lillehammer ble turneringens store spiller med hele 19 målpoeng. Storhamarkeeper Petter Mathisen kom sammen med Medby på tureringens All Star Team for sin innsats.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.