HAMAR: Christian Larriveè sto uten nettkjenning før hjemmeoppgjøret mot Fredrikstad-laget. Men da canadierens første satt, kom ketchup-effekten. Tre mål og en assist ble fasiten for den elegante senteren.
 
1-0 sørget han for alene ved å passere tre Stjernen-spillere før han la pucken mellom beina til landslagskeeper Pål Grotnes.
Tross svak 2. periode, gikk dragene seirende ut av den også. I undertall spilte Larriveè fram til Eirik Børresen, som først skjøt i stolpen, før han satte inn returen selv. Larrivee pirket inn 3-0, før gjestenes poengkonge Mats Weberg reduserte. Larriveè fullførte sitt hat trick ved å gjøre alt selv i overtall. Storhamar står nå med sju poeng etter seks spilte kamper. Søndag venter Lillehammer til mjøsderby i Kristinshall.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.