(Stavanger Oilers - HK Nitra 2-1)

I kveld startet CHL for Stavanger Oilers - som har to Hamar-gutter i stallen: Eirik Salsten og Mats Larsen Mostue. 

Eirik Salsten, som kom fra Manglerud før denne sesongen, fikk mye tillit av trener Pål Gulbrandsen da laget spilte treningskamper.

 Og han spilte kveldens kamp i rekke med profilerte Josh Soares og Tommy Kristiansen.

- Vi ble enige om å gå ut i høyt tempo, og det klarte vi veldig bra. Vi satte press på dem, og jeg føler at vi førte kampen fra start til slutt, sier Salsten.

Oilers tok ledelsen tidlig, men Adam var ikke lenge i Paradis. Kun 19 sekunder senere scoret nemlig gjestene.

- Vi slurver på byttet, og de scorer det andre målet. Det var selvfølgelig kjipt, men vi reiste oss, sier Salsten, som følte at han og rekka gjorde en god jobb.

- Vi hadde kontroll, og vi hadde noen kjempesjanser til å score. Det ville seg ikke helt for oss foran mål, men vi kom til mange sjanser, og det er morsomt å spille med så gode spillere. Og det er godt å ha tillit, sier han.

Scoringer: 

1-0 Svein Petter Falk-Larsen (Tim Kunes) 05.16.

1-1 Judd Blackwater (Mitch Versteeg, Marek Slovak) (5.35.

2-1 Kristian Forsberg (Dan Kissel, Christian Dahl-Andersen) 15.33.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.