Hovedtrener Rune Gulliksen bekrefter nyheten overfor h-a.no.

– Det er mye historie med Tom Erik Olsen i Storhamar Dragons. Drakta hans henger jo i taket i hallen også. Han er en type som kan utfordre meg litt, og det trenger jeg, sier Gulliksen, som er svært glad for å få med seg Olsen på laget.

Styrt av hjertet

Onsdag er foreløpig ingen formell avtale i boks, ifølge Olsen selv, som har «mange prosjekter på gang» som han må få avklart. Men han bekrefter at han skal bidra så mye som mulig.

– Dette er en stor utfordring, og det tente meg. Hjertet mitt sa at jeg måtte gripe sjansen, sier den tidligere landslagsspilleren.

Første trening onsdag

Han fikk en telefon fra klubben tirsdag og skal i møte med Gulliksen i dag. Han har derfor ikke rukket å fordøye sin nye rolle helt, men allerede i kveld skal han etter planen entre garderoben og isen til sin første trening.

– Det blir veldig kult! Jeg skal bidra med mye humør og vi skal kjøre på. Det er ikke så lenge jeg ga meg som spiller heller, så jeg vet hvordan det er å gå inn i garderoben i OL-Amfi’n. Vi skal gjøre dette ordentlig, sier han entusiastisk.

Historisk som spiller

Olsen spilte selv i gult og blått i mange år, og er en viktig del av Dragons-historien. Etter 2006/07-sesongen la han opp, og i dag er han spilleren med nest flest kamper for Dragons gjennom tidene, bare slått av evigunge Pål Johnsen.

Olsens drakt, med nitallet på ryggen, er en av draktene som er hedret av klubben. Etter 1995/96-sesongen ble han tatt ut på «Årets lag» i eliteserien sammen med lagkameratene Jim Marthinsen, Petter Salsten, Ole Eskild Dahlstrøm.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.