HAMAR: Neste post på programmet blir å legge en strategi for arbeidet mot kreditorene.
- Den regnskapsmessige oversikten per 31. oktober er brukt som utgangspunkt. Det er utrolig viktig at vi gjør alt riktig i denne prosessen og vi har benyttet oss av tre kvalifiserte personer som tar seg av denne prosessen, sier leder i Storhamar Dragons AS, Erik Kristiansen.
Den første millionen fra Hamar kommune er utbetalt. Den er brukt på prioriterte krav som lønninger og skatt.
Parallelt med dette jobber klubben med rapport til lisensnemnd og forbund. Den regner Kristiansen med å ha klar med det aller første. Dispensasjon på delingen av senioravdelingen og yngres er akseptert av Norges Idrettsforbund og skal til be- handling i Hedmark Idretts- krets.
- Vi er kommet et stykke på vegen, sier Kristiansen.
Dividenden (tilbakebetalingsprosenten til kreditorene) er ikke klar ennå.
- Før vi kommer så langt, må vi ha en budsjettgjennomgang for 2012, der et grovsnekret budsjett skal ligge i bunnen, men den tiden har vi ikke hatt kapasitet til å se på ennå.
Det er også klart at årets budsjett vil bli lagt til grunn for budsjettet for neste år. Målet for 2012 er å gå ut i null.
- Det er verdifullt for oss å ha erfaringsgrunnlaget fra 2011 i bunnen, sier hockeylederen, som ikke legger skjul på at nøkternhet vil være et nøkkelord hele vegen i budsjettarbeidet. Det er slutt på å kalkulere med å kalkulere med eventualiteter.
- Har dere vurdert nye inntektsbringende tiltak?
- Ikke ennå, men vi har fått mange gode innspill og har registrert stor iver og interesse i organisasjonen, sier Erik Kristiansen som allerede varsler en styrking av markedsapparatet i klubben.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.