• STOR ENTUSIASME: Her er Kenneth Jansen (f.v.), Ole Nicolay Grandahl og Ole Eskild Brenne Bratvoldengen på veg til kamp.
    FOTO: MARTIN NÆSS KRISTIANSEN

I dag kjørte familien de rundt 40 milene fra Søre Sunnmøre - ens ærend for å få med seg hockeymoroa i farens hjemby.

- Jentene er like hockeygærne som meg, og vi får vel med oss noen kamper i løpet av sesongen i forbindelse med familiebesøk her. Men det er sjeldent vi kjører alle de timene bare for å se hockeykamp, medgir Svein Godager.

Stor tro på seier

Den fjerde finalekampen mellom Storhamar og Stavanger står for tur, og forventningene er store i og på veg til Hamar OL-Amfi, til finalespillet som dagens verter leder 2-1 i kamper.

- Det er klart vi vinner, tror familien Godager, som har selvtilliten på topp etter bragden i Stavanger sist.

Selvtillit og entusiasme har også mange tusen andre Storhamar-tilhengere, som strømmet til kamp i dag. Folk sto i kø utenfor hallen to og en halv time før kampstart.

- Nesten like mange som innbyggertallet i Volda

Eldstedatteren Kristine (17) debuterte som hockeytilskuer i pappas hjemby som 10-åring det året Storhamar sist hentet hjem "bøtta". Da fikk hun med seg en sluttspillskamp og ble like hektet som senior har vært siden midten av 80-tallet.

- Jeg synes det er ekstremt gøy, og spesielt med den entusiasmen og stemningen som er her nå om dagen. Vi har jo ikke hockey i Volda, så det er veldig gøy å være i en hall med nesten like mange tilskuere som vi har innbyggere i Volda, gliser hun.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.