Folkespillerkampen har vært en suksess i flere år. Nå ser det bra ut igjen.

- Sjansen for at kampen blir utsolgt er veldig stor. Da snakker vi om rundt 6.000 tilskuere, sier administrasjonsleder i Storhamar, Maren Lerfald-Hagen Stensby.

Hver bedrift som støtter folkespillerkampen får 15 billetter til kampen mot Stavanger tirsdag kveld. I tillegg kommer naturlig nok vanlige billetter som er solgt pluss sesongkort og yngres avdeling.

Ståbilletter lagt ut 

- Det er viktig at de billettene brukes av bedriftene. Hvis ikke er det best om de leverer de inn slik at vi kan få solgt dem til andre som vil på kamp, sier primus motor for folkespillerkampen, Kim Skogheim.

Mandag formiddag ble det lagt ut om lag 400 billetter på det som kalles bortesupporterfeltet. Dette er ståplasser. 

Folkespillerkampene de siste årene har vært en kjempesuksess for klubben og har brakt viktige kroner inn i klubbkassa.

126 bedrifter klare

Mandag formiddag var 126 bedrifter klare for å støtte folkespillerkampen. Hver bedrift betaler to kroner per tilskuer med en øvre grense på 6.000 kroner. Med 126 bedrifter inne betyr dette 756.000 kroner til Storhamar. Pengene går til sporten.

Denne sesongen er det Scott Hotham som er Storhamars folkespiller, men etter det HA-sporten erfarer er Martin Blakseth Huse, som spilte i Stavanger forrige sesong, også en liten del av folkespillerpakka denne gangen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.