- Vi har 31 dager til å nå målet om 2,5 millioner kroner. Før kveldens kamp mot Stavanger Oilers er vi nå oppe i et beløp på totalt 542.120 kroner, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen.

- Det har vært et tempo i innsamlingsaksjonen som overgår alle forventninger. I løpet av 10 dager har vi ligget på mellom 90.000 kroner og 100.000 kroner per dag, sier Kristiansen.

Ifølge Kristiansen ble torsdag en superdag der klubben solgte aksjer for 400.000 kroner. Dermed beløper redningsaksjonen seg til over 900.000 kroner etter 10 dager.

Nå har klubben satt i gang et langsiktig arbeid for å trygge det økonomiske fundamentet for åra framover og få en bærekraftig økonomi.

- Slike redningsaksjoner som dette kan vi nemlig ikke drive med annethvert år. Umiddelbart handler det imidlertid å ro seg inn på tørt land. Deretter må vi se framover. Responsen har vært formidabel, folk fra store deler av Østlandet, Nord-Norge og Spania støtter oss med penger, sier Kristiansen.

Dragons-pengene fordeler seg slik: Aksjesalg 780.581 kroner, gaver 66.000 kroner, sponsorer 15.000 kroner og auksjon 80.539 kroner.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.