• FRUSTRERT: Christian Larrivée.

Kampen mellom medelajetippde Storhamar og Lørenskog endte i slagsmål, sene taklinger, etterslengere og ufint spill.

Frustrert Larrivée

Etter 32:13 ble det høydramatisk i Hamar OL-Amfi. Christian Larrivée taklet Magnus Brekke Henriksen. Villiam Strøm likte ikke det han så, og i løpet av få sekunder var han og Larrivée i slåsskamp. 

- Christian Larrivée gikk etter hodet til spilleren vår, og det er godt å se at Villiam Strøm står opp for lagkompisen sin. Når ikke dommerne slår ned på sånne taklinger, så er det godt å se at noen andre gjør det, sier Larsen.

Det får Storhamar-kapteinen til å koke.

- Helt latterlig, sier Christian Larrivée, før han prøver å samle seg, men uten å lykkes.

- Jeg er lei av av å få den behandlingen som jeg ofte får. Dommerne får skryt hele tiden, men noen ganger må det være lov å si at det ikke var bra nok. I dag var det ikke bra i det hele tatt Jeg blir sparket bak beina like i forkant av situasjonen, men uten at noe skjer. Jeg takler han spilleren (Brekke Henriksen), og det neste som skjer er at jeg blir overfalt. Jeg får ikke opp armene engang. Det er trist, raser Larrivée.

tilsvar fra dommer 

Dommer Stian Halm forklarer Larrivée/Strøm-situasjonen slik:

- Christian Larrivée setter inn en ren takling på Magnus Brekke Henriksen. Villiam Strøm kommer etter hvert bort, og en ny situasjon skapes. De to tar en liten runddans, og vi har valgt å dømme begge spillerne til liten disiplinærstraff. 

- Storhamar føler at Strøm kommer inn som tredjemann, og er derfor skuffet over at begge to får samme straff. Hva tenker du om det?

- Vi mener at situasjonen med Brekke Henriksen er ferdig, og at Strøm og Larrivée har sin egen dans. Derfor dømte vi som vi gjorde i den situasjonen, sier Halm.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00