• FRUSTRERT: Christian Larrivée.

Kampen mellom medelajetippde Storhamar og Lørenskog endte i slagsmål, sene taklinger, etterslengere og ufint spill.

Frustrert Larrivée

Etter 32:13 ble det høydramatisk i Hamar OL-Amfi. Christian Larrivée taklet Magnus Brekke Henriksen. Villiam Strøm likte ikke det han så, og i løpet av få sekunder var han og Larrivée i slåsskamp. 

- Christian Larrivée gikk etter hodet til spilleren vår, og det er godt å se at Villiam Strøm står opp for lagkompisen sin. Når ikke dommerne slår ned på sånne taklinger, så er det godt å se at noen andre gjør det, sier Larsen.

Det får Storhamar-kapteinen til å koke.

- Helt latterlig, sier Christian Larrivée, før han prøver å samle seg, men uten å lykkes.

- Jeg er lei av av å få den behandlingen som jeg ofte får. Dommerne får skryt hele tiden, men noen ganger må det være lov å si at det ikke var bra nok. I dag var det ikke bra i det hele tatt Jeg blir sparket bak beina like i forkant av situasjonen, men uten at noe skjer. Jeg takler han spilleren (Brekke Henriksen), og det neste som skjer er at jeg blir overfalt. Jeg får ikke opp armene engang. Det er trist, raser Larrivée.

tilsvar fra dommer 

Dommer Stian Halm forklarer Larrivée/Strøm-situasjonen slik:

- Christian Larrivée setter inn en ren takling på Magnus Brekke Henriksen. Villiam Strøm kommer etter hvert bort, og en ny situasjon skapes. De to tar en liten runddans, og vi har valgt å dømme begge spillerne til liten disiplinærstraff. 

- Storhamar føler at Strøm kommer inn som tredjemann, og er derfor skuffet over at begge to får samme straff. Hva tenker du om det?

- Vi mener at situasjonen med Brekke Henriksen er ferdig, og at Strøm og Larrivée har sin egen dans. Derfor dømte vi som vi gjorde i den situasjonen, sier Halm.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.