OSLO: Tidlig i går morges fikk Aleksander Muri Kristiansen og Anders Vold beskjed om at de måtte steppe inn for syke Lars Erik Hesbråten og Mats Larsen Mostue.

- Det var hyggelig at Aleksander spilte så godt som han gjorde. Jeg synes også Anders skal ha all ære for innsatsen han la ned, sier Torbjørn Orskaug, som også gir fortjent ros til de andre juniorspillerne.
For Kristiansen og Vold var dette første A-lagskamp fra start. Mot selveste Vålerenga på Jordal.
- Det var ikke den beste beskjeden å få på morraskvisten. Men det var bare å omstille seg. De tre første byttene var egentlig verst, etter det synes jeg det gikk greit, sier Aleksander Muri Kristiansen, som ble kastet rett inn i backpar med Mattias Livf i førsterekka.
- Det ga absolutt mersmak.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.