STAVANGER: Fire minutter ut i andre periode ble Robert Hestmann vinket av banen av keepertrener Jonas Norgren. Og vi så alle hvordan 23-åringen følte det der han kastet keeperspaken forbi materialforvalter Jostein Smeby i det han gikk av isen.
Det var rett og slett ikke Robert Hestmanns dag.
Eller Storhamars i det hele tatt.
For Tommy Johansen slapp inn tre mål til han også.

Virus i nyrene

Men for Robert Hestmann ble det ekstra ille, siden dette var hans første seriekamp for sesongen. Etter at Tommy Johansen har vært førstekeeper i de ni første kampene, var det endelig Hestmanns tur.
- Jeg har vært en del sjuk den siste måneden. Jeg har hatt et virus i nyrene, men nå er jeg bra igjen. Likevel var ikke dette min dag. Jeg hater å slippe inn mål. Derfor var jeg forbannet da jeg gikk av isen etter 4-0, men jeg er enig i at jeg ble byttet ut. Vi måtte forsøke å gjøre noe, sier Hestmann.
Han holdt buret rent i nesten en halv periode, men i en liten åpning mellom skøytene hans fant den første pucken vegen til nettmaskene etter at Clive Kinley sendte av gårde et ikke altfor hardt skudd.
- Jeg så utgangen på skuddet helt fint, men jeg var uheldig og pucken gikk akkurat inn mellom skøytene. Det skal være stengt der, innrømmer Storhamar-målvakten.
Det andre målet var han helt sjanseløs på. For Hestmann ble spilt helt ut mot siden og rakk ikke tilbake da pasningen kom tversover til Martin Strandfeldt.
Det tredje er enten en keepertabbe eller en dommerfeil.
- Jeg mener det er slashing for jeg ble slått på snapphansken da jeg la hånda på pucken i deres overtallsspill. Da jeg mistet pucken ble det lett for dem å score, sier Hestmann om Lars Peder Nagels mål.
Det fjerde målet er også en tilfeldighet hvor Martin Strandfeldt til slutt får slått inn pucken mellom armen og kroppen på Hestmann.

Hvem står neste kamp?

Marginene var med andre ord ikke på målvaktens side i denne kampen.
- Jeg er skuffet over meg selv, men det er bare å kjøre på videre. Jeg føler meg i fin form igjen, så jeg kan ikke deppe lenge over dette, sier Hestmann.
Siden Tommy Johansen også slapp inn tre mål, var det liksom ikke den dagen hvor buret ble stengt. Med 13 baklengsmål på de to siste kampene, blir det spennende å se hvem målvaktstrener Jonas Norgren setter i mål mot Lørenskog søndag.
- Vi får se litt på dvd først. Vi byttet ut Robert fordi vi måtte gjøre noe, sier Norgren.
Martin Blakseth Huse klarte til slutt å overliste Ruben Smith slik at det ble 7-1, men for Storhamar ble det et tøft møte med seriens beste lag.
- Jeg er enig i at Stavanger er det beste laget, men vi kan spille jevnt med dem. Det har vi vist før, sier hovedtrener Michael Smithurst.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.