I kveld klokka 19.00 braker det løs: Storhamar møter finske TPS Turku i det som har blitt omtalt som den største klubbkampen i norsk hockeyhistorie.

Mandag ettermiddag, da Alexander Smirnovs menn ladet opp til storoppgjøret ute på isen i Hamar OL-Amfi, satt Christian Larrivée bak rundvantet på en ergometersykkel. Klokka tikker dermed fort for Storhamars kaptein, som lenge har slitt med en vond lyske, og som fortsatt ikke er 100 prosent i slag.

I videointervjuet øverst på siden forteller Larrivée om hvordan lysken kjennes et drøyt døgn før hockeykampen alle snakker om.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.