HAMAR: Flere mener at den russiske KHL-ligaen kan ta over rollen som verdens beste av NHL. Patrick Thoresen tror det kan skje hvis en av de unge russiske stjernene kommer hjem.

- Så langt har de ikke klart å lokke noen av de aller største stjernene, selv om Jaromir Jagr spiller her. Jeg tror det ville betydd utrolig mye om en spiller som for eksempel Alexander Ovetsjkin valgte en russisk klubb. Det ville øke seriens status enormt, og bidra til et flere storspillere velger russisk hockey, tror Patrick Thoresen.
Også den russiske serien har en kvote på antall utlendinger, og 25-åringen er forberedt på at konkurransen kan bli tøffere dersom serien fortsetter å vinne status.
- Men jeg jobber hver dag for å vise at jeg er verdt en plass her. så langt har det gått bra!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.