Storhamar

3

Vålerenga

1

perioderesultat: 1-0, 1-0, 1-1

Meget solid av Storhamar som leverte årsbeste. God førsteperiode, totalt overlegne i andre periode og kontrollerte kampen inn til seier i tredje periode. Godt organisert og perfekt taktisk spilt. Terning: 6.

skuddstatistikk

33-31

(12-9, 16-6, 5-16)

tilskuere

5.012

dommer

Per Gustav Solem og Petter Hegle

3 poengUtvisninger

Storhamar: 2 x 2 min.Vålerenga: 3 x 2 min.

Storhamars lag

Målvakt: Andrew Engelage.

1. femmer: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. femmer: Lars Løkken Østli, Anders Braavold - Martin Gran. Mads Hansen, Pål Johnsen.

3. femmer: Magnus Eikrem Haugen - Ole Petter Øvergaard, Jacob Berglund, Lars Erik Hesbråten.4. rekke: Vetle Lindstad, Jørgen Langdalen, Anders Gulliksen.Mål:1-0 Erik de la Rose (Lars Erik Hesbråten, Jacob Berglund) 15.04.

2-0 Eirik Skadsdammen (Joakim Jensen, Christian Larrivée) 23.52.

2-1 Morten Ask (Stefan espeland) Spill 5 mot 4. 50.37

3-1 Martin Gran (Mads Hansen, Pål Johnsen) 54.27pluss:

Godt organisert og spilte veldig disiplinert med laget samlet gjennom hele kampen. Derfor nektet Storhamar Vålerenga plass til å slippe seg løs. Hjemmelaget styrte det aller meste av det som foregikk ut på isen, gikk på skøyter og vant dueller. Kombinert med gode overganger gjorde alt dette tilværelsen sur for Vålerenga. En typisk lagseier der alle ga sitt bidrag for seieren.Minus:

Ikke mye å trekke, men skal vi være pirkete, bemerker vi at Storhamar hadde tre overtallsspill i løpet av kampen uten å komme til nettkjenning. De slapp i nn ett mål i eget undertall.

neste kamp:

Lillehammer - Storhamar 16. oktober.

HA-børsen

HHH

Andrew Engelage.

HH

Jacob Berglund, Patrik Bäärnhielm, Christan Larrivée, Martin Gran, Eirik B. Skadsdammen

H

Mads Hansen, Lars Løkken Østli, Erik de la Rose.

Vurdert av: Terje Midttun

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.