Storhamar

4

Sparta

1

perioderesultat: 2-0, 2-1, 0-0

Dragons dominerte stort i 1. periode. Sparta yppet seg litt i midtperioden, men ble satt på plass. Sluttperioden ble en ren transportetappe uten videre betydning.

skuddstatistikk

35-19

tilskuere

3.114

dommere

Gudmund Lien, Stian Halm.

3 poengUtvisninger

Storhamar: 8 x 2 min.Sparta: 7x2, 1x25 min.?

Storhamars lag

Målvakt: Andrew Engelage

1. femmer: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik B. Skadsdammen.

2. femmer: Adrian Saxrud Danielsen, Lars Løkken Østli - Lars Erik Hesbråten, Mads Hansen, Martin Gran.3. femmer: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen - Linus Johansson, Jacob Berglund, Luke Moffatt.Spilte også: Anders Gulliksen, Vetle Lindstad.Mål:1-0 Joakim Jensen (Eirik B. Skadsdammen/Adrian Saxrud Danielsen) 10.20.2-0 Christian Larrivée (Martin Gran/Patrik Bäärnhielm) 19.33.2-1 Eirik Børresen (Patrick Andre Bovim/Dion Knelsen). 26.22. Spill 5 mot 4.3-1 Lars Løkken Østli (Gran/Mads Hansen) 33.09.4-1 Linus Johansson (Jimmy Andersson/Luke Moffatt) 34.23.pluss:

Storhamar var arrogant overlegne i kampen. De styrte ett og alt i første periode og gikk av isen med 2-0 i ryggen. Det skulle vise seg å holde. Da Sparta yppet seg i begynnelsen av andre periode, tråkket Storhamar til igjen og svarte opp Spartas ene med to nye scoringer. Sparta ble spilt sjanseløse.Minus:

Storhamar hadde en downperiode i begynnelsen av andre periode og i sluttperioden tok ikke laget ut mer enn det som var nødvendig for å vinne komfortabelt.Tragisk opplevelse for Storhamars Martin Gran og Jacob Berglund på slutten av kampen. Gran ble hjulpet av isen og kjørt til sykehus med det som trolig er hjernerystelse. Jacob Berglund fikk slått ut to tenner på stillingen 4-1 da det var 43 sekunder igjen å spille. Dommerne brukte unødvendig langt tid på å stoppe spillet ved Grans skade. Storhamar svake i overtallsspillet igjen.

neste kamp:

Kongsvinger - Storhamar?11. desember.

HA-børsen

HHH

Linus Johansson.

HH

Christian Larrivée, ?Andrew Engelage.

H

Mads Hansen, ?Jimmy Andersson, ?Jacob Berglund, ?Eirik Skadsdammen.

Vurdert av: Terje Midttun

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.