Lillehammer

5

Storhamar

2

perioderesultat: 1-1, 1-1, 0-3.

S_Terning 3_Etter en jevn første periode, tok Storhamar fullstendig over i andre periode, men det ble med ett mål. I den siste perioden falt lagethelt av lasset og måtte se Lillehammer score tre ganger.Skuddstatistikk

28-34 (8-6, 6-20, 14-8)

tilskuere

2.154

dommerE

Tommy Søstumoen og Lars Arve Kronborg.

3 poengUtvisninger

Lillehammer: 4 x 2 minStorhamar: 2 x 2 min

Storhamars lag

Målvakt: Andrew Engelage

1. femmer: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik B. Skadsdammen.

2. femmer: Lars Løkken Østli, Anders Theodor Braavold - Martin Gran, Mads Hansen, Pål Johnsen.

3. femmer: Magnus Eikrem Haugen - Ole Petter Øvergaard, Jacob Berglund, Lars Erik Hesbråten.Spilte også: Vetle Lindstad, Jørgen Langdalen.Mål:0-1 Pål Johnsen (Mads Hansen) 12.19.

1-1 Dg Martin Wehn (Vegard Spets/Stein Tore Bakken) 15.00.

1-2 Johnsen (Mads Hansen/Martin Gran) 27.19.

2-2 John Armstrong (Håvard Sveen/Joe Gleason) 30.32 spill 5 mot 4.

3-2 Derek Arnold (Armstrong/MikaelZettergren) 43.58 spill fem mot 4.

4-2 Zettergren (Armstrng/Gleason) 58.02.

5-2 Endre Medby (Joakim Arnestad-Eidsather) 58.27.

PLuss:

Bra første periode, enda bedre andreperiode som virkelig ga oss troen på en ny trepoenger. Pål Johnsen scoret et sjeldent mål på slagskudd i første og tok fram noe av det han er blitt kjent for da han scoret Storhamars andre mål i andre periode.

Minus:

Holdt bare i to peridoer. I den tredje var kreftene slutt. Lillehammer er friskere og vinner på det. Fortsatt sliter Storhamar nåde i overtall og undertall. Lillehammer scoret to av sine mål da Storhamar fikk sine to tominuttere. Storhamar spilte fire nye tominutter med en mann mer på isen, uten å være i nærheten av å få mål. Engelage burde tatt to av baklengsmålene.

neste kamp:

Lørenskog - Storhamar18. oktober.

HA-børsen

HHH

Pål Johnsen

HH

Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm

H

Jacob Berglund, Erik Skadsdammen.

Vurdert av: Terje Midttun

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.