Irons Hockey består av 25 gutter fra Hedmarken, og de fleste er over middels interesserte i ishockey og Storhamar Dragons. I 2009 startet de opp Irons Hockey, et hobbylag som de kaller det. Etter hvert har det kommet tre slike lag til, og sammen startet de Kokkosligaen.
En privat liga - som NHL.
Og nå er altså Irons Hockey blitt Dragons-sponsor.

Penger på bok

- Dette startet med en motivasjon om å hjelpe Storhamar økonomisk i redningsaksjonen. Det utviklet seg til at vi ble sponsor. Vi betaler en fast treningsavgift, og hadde litt penger på bok. Vi ville bruke 25.000 kroner til å hjelpe Storhamar, sier Kristian Kjølhamar, og fortsetter:
- Når det handler om å være sponsor vil jo alle ha litt tilbake. Jeg snakket med kaptein Mads Hansen, og vi fant ut at en kamp sammen med A-gutta ville være perfekt. Vi får noen billetter etter hvert, og skal ha et segl med logoen vår i hallen, sier Kjølhamar, som ser alle Storhamars hjemmekamper.
Denne spesielle sponsorkontrakten er et bra bilde på engasjementet rundt redningsaksjonen Storhamar Dragons dro i gang.
Til nå har Storhamar Dragons fått inn 1,7 millioner kroner på redningsaksjonen.

- Utrolig moro

Kjølhamar er imponert over hvordan de ble tatt i mot.
- Det er herlig at de er så positive og imøtekommende, og det er mange veldig hyggelige mennesker i klubben.
I går ettermiddag var det altså kamp, og Irons-gutta ble mikset inn sammen med Dragons-spillerne - i to lag.
- Dette er utrolig moro. Vi er godt fornøyde med å få en slik kamp i retur for hjelpa, sier Kjølhamar, som spilte mye i rekke med Christian Larrivée.

Gi noe tilbake

Lars Erik Hesbråten spilte i Irons-drakt, og forteller at Dragons-spillerne setter pris på hjelpa de har fått.
- Vi stiller gjerne opp på dette når de hjelper oss med 25.000 kroner. Det er herlig å gi noe tilbake. Det at vi kjørte blandingslag er også moro. Vi har hatt en bra treningsuke, og da er det perfekt å avslutte med en slik kamp, sier Hesbråten, som hadde nummer 99 for anledningen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.