"Dette er faktisk helt sjef. Når Storhamar drar på tur må junior servere. Så på dagens flytur fikk jeg kaffe av@vetlelindstad - takk og lykke til i kveld", skrev TV2-reporter Kasper Wikestad da han delte dette bildet av servitør Lindstad på Instagram i ettermiddag.

- Sasja så veldig fornøyd ut

Vetle Lindstad (19) er en av Storhamars yngste når laget i kveld møter Stavanger Oilers til tredje finalekamp i DNB Arena. På flyturen til Stavanger tråkket han til som kaffeservitør - i muntert samarbeid med flyvertinnene.

- Han virket veldig rutinert og gikk fint inn i rollen. Jeg var usikker en stund på om det var Vetle Lindstad eller en som jobbet på flyet, og Sasja (Storhamar-trener, journ.anm) så veldig fornøyd ut, forteller en også munter Wikestad til h-a.no.

Samarbeidet med flyvertinnene

Pressekontakt Dima Smirnov forteller at tradisjonen med at en junior serverer de andre kaffe på bortekamp oppsto denne sesongen.

- Så har det bare blitt sånn at Vetle tar på seg oppgaven. Han er en fyr som byr på seg selv, og så er det jo litt sånn i hockeymiljøet, at de yngste må slave litt, sier Smirnov, som opplyser at flyselskapets ansatte var med på hockeyguttas spøk.

- Flyvertinnene begynte i den ene enden av midtgangen - Vetle startet i den andre, sier Smirnov.

- Bra humorgreie

Kasper Wikestad synes det var hyggelig å bli servert av en hockeyspiller.

- Det virket som en fin tradisjon hos en hyggelig gjeng på tur. En bra humorgreie som skaper stemning når laget er på reise, forteller Wikestad.

Kveldens kamp er den tredje av sju finalekamper. Resultatet i finaleserien mellom Oilers og Storhamar er 1-1 etter to kamper.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.