"Dette er faktisk helt sjef. Når Storhamar drar på tur må junior servere. Så på dagens flytur fikk jeg kaffe av@vetlelindstad - takk og lykke til i kveld", skrev TV2-reporter Kasper Wikestad da han delte dette bildet av servitør Lindstad på Instagram i ettermiddag.

- Sasja så veldig fornøyd ut

Vetle Lindstad (19) er en av Storhamars yngste når laget i kveld møter Stavanger Oilers til tredje finalekamp i DNB Arena. På flyturen til Stavanger tråkket han til som kaffeservitør - i muntert samarbeid med flyvertinnene.

- Han virket veldig rutinert og gikk fint inn i rollen. Jeg var usikker en stund på om det var Vetle Lindstad eller en som jobbet på flyet, og Sasja (Storhamar-trener, journ.anm) så veldig fornøyd ut, forteller en også munter Wikestad til h-a.no.

Samarbeidet med flyvertinnene

Pressekontakt Dima Smirnov forteller at tradisjonen med at en junior serverer de andre kaffe på bortekamp oppsto denne sesongen.

- Så har det bare blitt sånn at Vetle tar på seg oppgaven. Han er en fyr som byr på seg selv, og så er det jo litt sånn i hockeymiljøet, at de yngste må slave litt, sier Smirnov, som opplyser at flyselskapets ansatte var med på hockeyguttas spøk.

- Flyvertinnene begynte i den ene enden av midtgangen - Vetle startet i den andre, sier Smirnov.

- Bra humorgreie

Kasper Wikestad synes det var hyggelig å bli servert av en hockeyspiller.

- Det virket som en fin tradisjon hos en hyggelig gjeng på tur. En bra humorgreie som skaper stemning når laget er på reise, forteller Wikestad.

Kveldens kamp er den tredje av sju finalekamper. Resultatet i finaleserien mellom Oilers og Storhamar er 1-1 etter to kamper.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00