Det var med blandete følelser Tor Nilsen var gjest i Rinkside etter den meget sterke bortekampen i Hamar OL-Amfi.

- Vi leverte en nesten prikkfri bortekamp og vant overraskende lett, sier Nilsen som også varslet at hans Lillehammer-exit etter sesongen kan ende i retten.

- Jeg har engasjert advokat Sigurd Klomsæt, som skal se om det er mulig å komme til en forlik med klubben. Om ikke det går ligger det an til vi saksøker klubben, sier Nilsen.

- Tør ikke velge oss

I denne utgaven av Rinkside forteller L.I.K.-trener om sin egen situasjon i klubben, før kan avslutter med at han tror kanskje Dragons ikke våger å velge nettopp Lillehammer I.K. i en eventuell kvartfinale.

- Jeg tror de ikke er like sikre på at de vil velge oss etter at vi vant nok en gang, smiler Nilsen.

Gjestene fra nordenden av Mjøsa har vunnet mot Dragons tre ganger denne sesongen.

Hang ikke med

Lars Erik Hesbråten mener Dragons tapte kampen i første periode, og hadde ingen god forklaring for hvorfor hjemmelaget tilsynelatende manglet mye av den energien laget har hatt den siste tida.

Rune Gulliksen forteller også at Dragons nå har godt av noen dager uten tett kampprogram, men kunne ikke si noe om hvordan den medisinske tilstanden til førstemålvakt Andrew Engelage er.

Unggutten Daniel Jørgensen voktet målet også denne gangen, men fikk vesentlig dårligere hjelp av lagkameratene i nabooppgjøret mot Lillehammer enn han fikk mot Vålerenga på Jordal.

OIlers tapte

I dagens andre kamp i eliteserien vant Sparta 3-2 hjemme mot Stavanger Oilers. Med seier kunne Dragons kuttet forspranget fram til Oilers til to poeng, men Dragons var rett og slett aldri i nærheten av poeng mot et smart Lillehammer I.K.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.