Hamar
Siden redningsaksjonen ble rullet i gang den 20. november har 1,830.000 kroner rullet inn på klubbens konto.
- Formidabelt. Dette engasjementet er det bare å ta av seg hatten for, sier daglig leder Erik Kristiansen.
Han er full av takknemlighet overfor bidragsyterne, store og små. Men bedyrer at redningsaksjonen fortsetter også ut i det nye året:

Dommen faller 27. januar

- Det blir full rulle til dommen over oss faller den 27. januar. Per 30.12 har vi registrert inn 1.832.400 kroner. Det er det sannsynlige tallet vi legger på bordet til styret i Norges Ishockeyforbund den 15. januar. Dette skal danne grunnlaget for de reaksjonene som eventuelt måtte komme. I den nevnte summen har vi ikke tatt med de pengene vi vet kommer. For nå er det de konkrete kronene som gjelder. Vi forholder oss kun til det vi har mellom hendene, så får alt det andre komme som en bonus. Responsen har vært over all forventning så langt.
Kristiansen har fått varsel av en liten Hedmark-bedrift som ga en gave på 4.000 kroner i romjula. Samtidig oppfordret bedriften sine forretningsforbindelser, 600 i tallet, om å gjøre det samme. Sammen med oppfordringen understreket bedriften i et brev til sine forbindelser, hvor viktig toppidretten er for merkevaren Hamar.

Revansje for Johnsen

- Det er rørende med slike initiativ. Om et flertall av forretningsforbindelsene stiller opp, blir det store summer av det, sier Kristiansen.
Han mener at jo bedre januarprognoser Storhamar kan legge ved regnskapet for 2013, jo mildere kommer klubben unna i oppgjørets time når straffen skal gjøres opp.
Når Kristiansen tenker framover, har han en semifinale utpå vårparten høyt oppe på ønskelista. Det vil gi ytterligere hardt tiltrengte kroner i kassa.
I så måte var gårsdagens kamp mot Tønsberg et skritt i riktig retning. I de to siste periodene opptrådte Storhamar som et aggressivt topplag. Det var riktignok noen skjønnhetsfeil undervegs, men seieren var udiskutabel. Og i sentrum, med fire målpoeng, var veteranen selv: Pål Johnsen (37).
- En fin revansje for meg etter Rosenborg-kampen. Der var jeg dårlig og akkurat da var jeg drittlei, sa Johnsen, som tok rev i seilene og skjerpet seg foran gårsdagens kamp.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00